Vaahteraliiga Fantasy Football

Vaahteraliiga Fantasy Football -kausi päättyi sunnuntaina runkosarjan viimeisen ottelun päätyttyä. Koska kauden aikana pisteiden päivittymisessä on havaittu useita ongelmia, pisteidenlasku suoritetaan huolella ja voittaja julistetaan heti, kun kaikki mahdolliset virheelliset tilastot ja pistepäivitykset on saatu huomioitua.

Kauden alla tehdyt uudistukset tuottivat odottamattomia ongelmia ja laitteiden yhteensopivuus Vaahteraliiga Fantasy Footballin kanssa ei ollut optimaalinen. Tavoitteena on, että Vaahteraliiga Fantasy Football palaa toimivampana takaisin kaudelle 2018 – ja edelleen täysin ilmaisena!

 

Pelaajavaihdot ovat mahdollisia siirtoikkunan ollessa auki tiistai-aamusta torstai-iltaan, kun manageri on kirjautunut sisään Fantasy Footballiin. Jotta kirjautuminen toimii, tulee käyttäjän sallia selaimessa evästeiden käyttö.

Mikäli vaihdot eivät onnistu kirjaantumisen ja evästeiden tarkistamisen jälkeen, kerro siitä lomakkeella. Kerro tällöin myös, mikä selain ja laite sinulla on käytössäsi.